Objectius

Els objectius concrets de la nostra agrupació són:

La SENSIBILITZACIÓ. Es fan jornades i xerrades informatives a les escoles per sensibilitzar la gent jove sobre el risc d’incendi i la necessitat de tenir cura del bosc.

Els serveis de VIGILÀNCIA. Es fa durant l’època de risc d’incendis i en dies especialment conflictius, com ara festius o dies amb condicions climàtiques especialment perilloses, realitzades amb els nostres vehicles tot terreny, preparats amb equips d’extinció.

Durant les vigilàncies es realitzen tasques de PREVENCIÓ com localitzar situacions de risc, informar de la normativa, dissuadir amb la nostra presència i intervenir el més aviat possible sobre un foc que s’hagi iniciat, comunicant la seva situació i intentar la seva EXTINCIÓ amb els mitjans de què disposem col•laborant amb els altres cossos d’extinció.

Les tasques de NETEJA AL BOSC I REFORESTACIÓ. Realitzem diverses jornades durant l’any al territori de la nostra ADF i col•laborem amb la resta d’ADF de la comarca. Les reforestacions, a més, són obertes al públic per a què la ciutadania pugui passar una jornada al bosc amb la família i amb la guia dels nostres voluntaris.

Els SERVEIS PREVENTIUS que es realitzen en molts actes lúdics i festius dels nostres municipis on s’utilitza material pirotècnic, i destacar que durant la Nit de Sant Joan es fa servei de guàrdia.

Something is wrong.
Instagram token error.

adf315_geif

Follow
Load More

Sens dubte, la ràpida intervenció de mitjans aeris i terrestres de @bomberscat, amb l’ajuda de nombroses #ADF #Penedès #Garraf, va evitar que #Olèrdola rebés un nou cop pel #foc
La nostra entitat també s’hi va desplaçar, però és en aquestes ocasions quan comproves que… (1/2)

RTV Vilafranca@rtvvilafranca

Un vehicle s’ha incendiat a la carretera BV-2415 a Sant Miquel d’Olèrdola i el foc ha traspassat a la vegetació. Els @bomberscat han rebut l’avís a les 17h i en aquest moment hi estan treballant vuit dotacions terrestres i quatre dotacions aèries.
📷 @adfCarrerada 3

Ahir l’#Escola Pia #Igualada van celebrar el dia del #mediambient fent multitud d’activitats. Els alumnes de 5è van poder treballar amb el nostre planter de #CalGallina #Vilafranca
#xarxa #compartir #voluntariat #divulgació
#Penedès @delgovpenedes
@sfadfcat

🦗🐝🦋Activitat “Fem un hotel d’insectes” a l’Hort de Cal Gallina

📅Dissabte 4 de juny
⏰11h
📍Hort de Cal Gallina (c/ General Cortijo, 25)
🗣️Dins la programació “Planta’t al Mercat”, es podrà gaudir del conte familiar “Els insectes amics”.

➕info: https://vilafranca.cat/noticies/activitat-fem-un-hotel-dinsectes-lhort-de-cal-gallina

2

🦗🐝🦋Activitat “Fem un hotel d’insectes” a l’Hort de Cal Gallina

📅Dissabte 4 de juny
⏰11h
📍Hort de Cal Gallina (c/ General Cortijo, 25)
🗣️Dins la programació “Planta’t al Mercat”, es podrà gaudir del conte familiar “Els insectes amics”.

➕info: https://www.vilafranca.cat/noticies/activitat-fem-un-hotel-dinsectes-lhort-de-cal-gallina

2
Load More…