REPRENEM L'ACTIVITAT AMB LA DIVULGACIÓ!

Després de l’aturada per la pandèmia del COVID19 i de la cancel·lació de diverses activitats previstes, algunes de caire divulgatiu. L’ADF la Carrerada ha reprès la seva activitat amb la visita al local de l’ADF de l’escola d’estiu del Casal de Vilafranca.

Aquesta activitat es va fer el passat 2 de juliol. Ens van acompanyar 15 minyons d’entre 3 i 7 anys. Constava de dues parts, la primera on se’ls introduïa al món del voluntariat, la necessitat de tenir cura del bosc i la tasca concreta que fan les ADF donant suport als diferents cossos d’emergència. Aquesta part va ser conduïda pel tècnic de la Federació d’ADF del Penedès i Garraf.

La segona part consistia en un taller de reciclatge de pots de plàstic, conduit pels voluntaris de la nostra entitat, on havien de decorar el recipient, per després plantar-hi llavors de pi pinyoner o pi blanc. Aquests se’ls enduien després a casa.

I com no, els nens i nenes també van gaudir d’allò més revisant el material que usa un ADF i pujant als camions. Una jornada molt agraïda amb la companyia de la mainada!