Activitats medi ambientalistes de principis d'any

Enguany està sent intens pel que fa a les activitats medi ambientalistes de l’entitat pel territori. Fem un recull d’imatges de les diferents activitats que hem realitzat aquest hivern i primavera passats!

S’han fet vàries plantades amb Instituts de Vilafranca a l’entorn de la riera de l’Adoberia, que l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està intentant recuperar i dignificar. Aquestes s’han fet en part amb planter propi del viver de Cal Gallina, gestionat per l’entitat. Aquest planter s’ha començat a repartir a més entitats, per exemple, una part ara es troba a la fundació Mas Albornà a les Cabanyes i se n’ha cedit per diferents activitats a l’escola Pia d’Igualada.

S’han realitzat diferents activitats de divulgació al voltant del món ADF, forestal i el viverisme amb Instituts i al propi espai de Cal Gallina de Vilafranca. En aquest últim espai, també hi hem realitzat la primera activitat oberta al públic des de que hi treballem. Dins els actes de “Planta’t al mercat”, durant un matí es va fer un taller i conte infantil dedicat al món dels insectes.

I per últim, com és usual a l’entitat des de fa anys, s’ha acompanyat a entitats amigues a fer plantades, remullat el borrissol del pollancre per l’alta inflamabilitat que té, donat reg de suport a les plantades que fem en èpoques de sequera i reomplir basses per amfibis.

Déu ni do. Visca el voluntariat!