L’ADF i la Fundació Mas Albornà signem un acord de col·laboració en voluntariat medi ambientalista i creació d’un viver forestal no professional, al centre ocupacional de Mas Albornà al municipi de les Cabanyes (Alt Penedès).

El director de la Fundació Mas Albornà, Joan Clotet, i el president de l’ADF, Miquel Medialdea, rubriquen aquest acord en un acte institucional celebrat a les oficines centrals de la Fundació a Vilafranca del Penedès.

Fa anys que ambdues entitats col·laboren en repoblacions populars i de divulgació medi ambientalista, però amb aquest conveni, es dóna visibilitat a aquesta col·laboració i s’amplia amb la cura del viver forestal de l’ADF a Vilafranca del Penedès (a l’espai de Cal Gallina) i se’n crea un de nou al centre de les Cabanyes, gestionat pels usuaris del centre i supervisat per l’ADF.

Ambdues entitats es beneficiaran d’aquest acord compartint i adquirint coneixements, tant de gestió i sensibilització ambiental com d’inclusió i socialització, generant sinergies entre les entitats.