REPSOL CEDEIX UN CAMIÓ DE BOMBERS A L'ENTITAT

Repsol ha cedit un vehicle de bombers del Parc propi de Repsol a l’ADF la Carrerada.

El passat dimecres, el director del Complex Industrial de Repsol a Tarragona, sr. Josep Francesc Font, junt amb el cap del Parc, el sr. Carles Ballester, van lliurar el vehicle en presència d’una representació de l’entitat.

El camió de bombers cedit és un vehicle autobomba contra incendis IVECO, amb un motor de 6 cilindres en línia, i 217 CV de potència. El camió està dotat d’una cisterna d’aigua de 2.000 litres i una autobomba lleugera que permet l’aspiració exterior o des del dipòsit d’aigua intern. El vehicle munta un ganxo per a remolc de fins a 3.500 Kg. i un cabestrant elèctric amb força d’arrossegament de 5.400 kg. Repsol ha substituït aquest vehicle, per un nou camió MAN 4×4 d’una potència superior i que incorpora els darrers avenços tecnològics.

El vehicle cedit està en perfecte estat de conservació, i dóna una forta empenta a l’entitat per a completar la renovació de vehicles que va engegar fa 4 anys. Projecte de renovació de vehicles que també vam poder explicar el passat 11 de juny a la 1a Trobada de Vehicles ADF de la Federació del Penedès i Garraf a Vilafranca.

L’ADF i els seus voluntaris, ens sentim molt orgullosos i agraïts de què una empresa de les dimensions i projecció de Repsol hagi fet confiança en el nostre projecte de defensa del medi ambient. En David Lopera, secretari de l’ADF, va tenir la oportunitat d’explicar als representants de Repsol les tasques que duem a terme, serveis de vigilància i suport a bombers en incendis forestals, neteges al bosc i reforestacions enfocades al públic familiar. En aquest últim punt esperem que aquesta ben trobada col·laboració pugui continuar.