TROBADA DE VEHICLES ADF

Adf Vilafranca Carrerada

El passat 11 de juny va haver a Vilafranca del Penedès la 1a Trobada de Vehicles ADF de la Federació Penedès i Garraf.

Estem molts contents de què es pogués veure tanta a casa nostra per la trobada.

Ens va donar la oportunitat d’explicar quina és la nostra agenda de renovació de vehicles, que va començar ja fa 4 anys amb la venda del primer camió Pegaso Comet, el va seguir la baixa d’un segon camió Pegaso i enguany un 4×4 de +30 anys.

Aquests han estat substituïts per un nou vehicle cedit per l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i l’adquisició d’un camió amb l’ajut de la Família Torres (Bodegues Torres). Ambdós més fiables i segurs pels nostres voluntaris. Alhora, el nostre coordinador va poder anunciar la propera adquisició d’un segon camió que esperem poder presentar per aquesta campanya.

Durant la Trobada vam poder repetir els tallers infantils que hem anem fent últimament i que tant èxit tenen entre la canalla.

Finalment, totes les ADF vàrem retre homenatge al desaparegut Josep Maria Heras, voluntari de l’ADF d’Avinyonet que va patir un accident en el desplaçament d’un incendi. La nostra entitat va ser representada pel president de l’ADF i regidor de l’Ajuntament de Vilafranca J.M.Martí.

Gràcies a tots. Seguim treballant pel medi!

Adf Vilafranca Carrerada
Adf Vilafranca Carrerada